Eyhlkm 2pc овално тесто ратан леб доказ докажување корпи за ферментација плетена корпа кујна кујна
  • Неодамнешно

Eyhlkm 2pc овално тесто ратан леб доказ докажување корпи за ферментација плетена корпа кујна кујна

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Калетите на корпите и прашината од брашно обезбедуваат убава форма и декор за традиционален леб на огништето За да се користи, брашно ја бротиме и ставете го мачканото тесто во корпата за да се крене. Откако доволно се крева, одвртете го лебот и пренесете го на садот за печење за рерната. За да ја исчистите бродот, извадете го вишокот брашно со тресење. Повремено, можеби ќе сакате да го измиете само со топла вода и оставете го воздухот да се исуши темелно пред да го користите. Чувајте на сува локација. Дојдете со постелнина. Европски и американски туторијал за печење стандардни алатки. Калетите на корпите и прашината од брашно обезбедуваат убава форма и декор за традиционален леб на огништето. За да се користи, брашно ја бротиме и ставете го мачканото тесто во корпата за да се крене. Откако доволно се крева, одвртете го лебот и пренесете го на садот за печење за рерната. За да ја исчистите бродот, извадете го вишокот брашно со тресење. Повремено, можеби ќе сакате да го измиете само со топла вода и оставете го воздухот да се исуши темелно пред да го користите. Чувајте на сува локација. Дојдете со постелнина. Европски и американски туторијал за печење стандардни алатки. Функција : Калетите на корпите и прашината од брашно обезбедуваат убава форма и декор за традиционален леб на огништето. Откако доволно се крена, одвртете го леб и пренесете го на садот за печење за рерната.

Material:
Carbon steel + plastic
Color:
Green
Weight:
about 10g
Note:
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
2. Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement. :
1 X Rattan Basket:
1 X Cloth Cover:
The size of the product is measured manually, and the error of the size is inevitable. If you are particularly concerned, please take it carefully. :