Ehousehome Тешки Ткаенина Чаршав Со Бела Чипка-Водоотпорен/Брчки Слободен/Дамка Отпорни/Масло Доказ-За Јадење, Затворен&засилувач;Отворено, Свадба, Одмор, Бела, Круг 70 и?
  • Неодамнешно

Ehousehome Тешки Ткаенина Чаршав Со Бела Чипка-Водоотпорен/Брчки Слободен/Дамка Отпорни/Масло Доказ-За Јадење, Затворен&засилувач;Отворено,

DEN 447.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Висококвалитетна Текстура Чаршафите се изработени од висококвалитетна вештачка ленена ткаенина, без хемиски мириси. Одликувајќи се со добра текстура и функција, нашите чаршафи отпорни на брчки се совршени за заштита и разубавување на вашите маси. Погоден и За Вашите Колекции Пролет / Лето и Aut/Зима. Материјал : 100% Полиестер кој е изработен од ткаенина со добра тежина, заштитувајќи го горниот дел од масата од гребнатини и истури. Чаршафите се изработени од висококвалитетна вештачка ленена ткаенина, без хемиски мириси. Одликувајќи се со добра текстура и функција, нашите чаршафи отпорни на брчки се совршени за заштита и разубавување на вашите маси. Чипка секогаш додава елеганција и луксуз, и овој чаршав не е исклучок - украсете ја вашата маса со неа кога имате потреба од посебна и елегантна атмосфера без оглед на приликата. Совршен за различни прилики како свадби, роденденска забава, банкет, денот на благодарноста, Божиќна вечера, пикник на отворено и секојдневна употреба во Кујна и Трпезарија. Украсете ги вашите трпезариски маси, кујнски маси, маси за пикник на отворено и направете ги поелегантни и стилски.