ЕРИНГОГО Есенски Декор Есенски Декор Симулација На Есенски Декор Силиконска Морска Анемона-Блескава Декорација На Анемона Со Вшмукување Чаша, Вештачка Декорациј?
  • Неодамнешно

ЕРИНГОГО Есенски Декор Есенски Декор Симулација На Есенски Декор Силиконска Морска Анемона-Блескава Декорација На Анемона Со

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Силиконска Морска Анемона - овој силиконски светлечки морски анемонски украс е дизајниран со морска анемона со висока симулација, која е убава и живописна Тоа го прави резервоарот за риби жив и пука од чудна брилијантност. Таа е специјално дизајнирана за слатководни и морски аквариум, може да вашиот резервоар за риби. Сјај Ноќе - овој украс од силиконска морска анемона може да свети во мракот, создавајќи прекрасен подводен свет. Безбедно & - вештачката силиконска анемона е изработена од силиконски материјал, кој е безбеден и здрав за рибите и . И многу мека, нема да ја изгреба рибата и нема да избледи со текот на времето. Декорација на аквариум-Оваа живописна декорација на аквариум од морска анемона може визуелна привлечност, да им обезбеди на вашите риби пореална животна средина и поглед на морскиот свет, правејќи го вашиот аквариум уникатен.