Неродеко 3 парчиња Влечки Што Се Повлекуваат Од Нерѓосувачки Челик Решетка Удар Бесплатни Чевли За Монтирање На Ѕид Организатор Чевли Држач За Складирање На Полиц?
  • Неодамнешно

Неродеко 3 парчиња Влечки Што Се Повлекуваат Од Нерѓосувачки Челик Решетка Удар Бесплатни Чевли За Монтирање На Ѕид Организатор Чевли Држач За

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Организатор За Складирање На Држач за чевли : Изработен од материјал за трајна употреба Чевли Ѕид Организатор : Изработени од материјал за трајна употреба. Држач за складирање чевли : без удар, нема потреба од дупчење или алатки за инсталирање. Закачалки за чевли на вратите : за чување на сите ваши чевли како потпетици, сандали и патики. Решетка За Чевли монтирани на ѕид : можете да заштедите многу време и простор со овој мултифункционален организатор на чевли. Пакет Листа 1 х Чевли Решетката Карактеристики-Удар слободен, нема потреба за дупчење или алатки за инсталирање. - Материјал : ПП , нерѓосувачки челик-Правејќи го вашиот под чист и уреден, вашиот гостин ќе го цени тоа. - Големина : 52х8х2см - можете да заштедите многу време и простор со овој мултифункционален организатор на чевли. - Изработен од материјал за трајна употреба. - за чување на сите ваши чевли како потпетици, сандали и патики.