Шетач Сонцето сенка &засилувач; Комарец Нето Два-во-едно,Универзална,Со Торба За Складирање, Гледање Прозорец, Дише Snoozhade,UPF 50+ Шетач Сенка Екстендер, Шетач Покритие ?
  • Неодамнешно

Шетач Сонцето сенка &засилувач; Комарец Нето Два-во-едно,Универзална,Со Торба За Складирање, Гледање Прозорец, Дише Snoozhade,UPF 50+ Шетач Сенка

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПРЕФРЛУВАЊЕ КОМАРЕЦ НЕТО ДИЗАЈН ①Дише и Безбедно Со супер мека мрежеста ткаенина, мала тежина, дише, доволна циркулација на воздухот во автомобилот. Помогнете му на бебето да спие на патот. ●Дизајн На визуелизација ● ѕиркачкиот прозорец е дизајниран со завеси за навивање, бебето е заштитено додека може да го види погледот на надворешниот свет, исто така обезбедува дополнителна вентилација за лесен пристап, што им олеснува на родителите и бебињата да комуницираат и лесно да го проверат вашето малечко. ①Универзално и Складирање Е Дизајнирано Со Велкро, токи и ремени, дното е високо еластична лента за истегнување што може да се користи за повеќето колички на пазарот, лесна за инсталирање и може да се преклопи со количката без расклопување. Доаѓа со торба за складирање, лесна за носење. ●Машинско Перење И Издржливо! Сенката за сонце на количката е изработена од ткаенина со силна еластичност, добро истегнување и еластичност, без собирање по миење на машината, брзо сушење и издржливо.