Тодозо Божиќ 3д Елкс Санки Акрилна Налепница Домашни Прекинувачи Декоративна Ѕидна Налепница Врата Агол Декорација Божиќ САМ Доаѓа Со Леплива Врата Агол Декораци?
  • Неодамнешно

Тодозо Божиќ 3д Елкс Санки Акрилна Налепница Домашни Прекинувачи Декоративна Ѕидна Налепница Врата Агол Декорација Божиќ САМ Доаѓа Со Леплива

DEN 331.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изненадувачки Подароци : Забавните Стилови Ги Задоволуваат Вашите Различни Декоративни Потреби И Исто Така Можат Да Се Споделат Со Вашите Пријатели И Семејство Исто Така, Може Да Се Додаде На Вашата Врата Како Подарок За Пријателите И Семејството Да Создадат Поинакво Чувство За Вашиот Дом И Да Го Направат Вашиот Агол Да Се Истакне!. Широк Спектар На Апликации : Според Големината и Обликот, Може Да Се Вметне На Врати, Ѕидови, Кабинети, Прозорци, Маси, Огледала, Кабинети, Кревети, Кабинети, Тавани, Масички За Кафе, ТВ Кабинети, Полици, Ѕвона И Други Часовници И Часовници За Домаќинство, Со Леплива Подлога , Односно Солза и стап. САМОСТОЈНО Доаѓа Со Самолеплива Декорација На Аголот На Божиќната Врата Од Кора И стап, Исто Така Можете Да го Споите Овој Производ со Вашите Деца за Забавна Инсталација ЗА Спојување САМ. Изработен Од Акрилик, Природен И Издржлив. Лесен За Инсталирање. Доаѓа Со Самолепливи, Кора и Стап, Можете ДА НАПРАВИТЕ САМИ Секој Агол Што Ви се Допаѓа, И Тој е Опремен со Проѕирна Двострана Налепница, Што Е Погодно за Залепување и Украсување На Овој Производ. Изненадувачки Подароци : Забавните Стилови Ги Задоволуваат Вашите Различни Декоративни Потреби И Исто Така Можат Да Се Споделат Со Вашите Пријатели И Семејство. Исто Така, Може Да Се Додаде На Вашата Врата Како Подарок За Пријателите И Семејството Да Создадат Поинакво Чувство За Вашиот Дом И Да Го Направат Вашиот Агол Да Се Истакне!. Широк Спектар На Апликации : Според Големината и Обликот, Може Да Се Вметне На Врати, Ѕидови, Кабинети, Прозорци, Маси, Огледала, Кабинети, Кревети, Кабинети, Тавани, Масички За Кафе, ТВ Кабинети, Полици, Ѕвона И Други Часовници И Часовници За Домаќинство, Со Леплива Подлога , Односно Солза и стап.