WOD ET -605K не'рѓосувачки челик конструиран, произведуваат заптивки за заптивки на торби со диспензерот со тримери - идеален за пакување мраз торби, мелено месо и повеќ?
  • Неодамнешно

WOD ET -605K не'рѓосувачки челик конструиран, произведуваат заптивки за заптивки на торби со диспензерот со тримери - идеален за пакување мраз

DEN 527.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изградба на не'рѓосувачки челик-Диспензерите се дизајнирани со цврста конструкција од не'рѓосувачки челик отпорна на влијание за поддршка на механизмот и издржливост на побарувачката на околини со висока употреба Tage Taper се вклопува до 1/2 "внатре широка лента и 3" внатре. Лесно за монтирање и нанесување-заптивната смеса за полиња е дизајниран со тример и пред-дупчат дупки за да ви помогне да ги монтирате на која било површина. Компактниот дизајн на овие диспензери ви помага да се поставите и лесно да се сместите без потреба од дополнителен простор. Сечилото за сечење на лента со низа обезбедува издржливост-сечилото на тримерот инсталирано на овие диспензери е отпорен на 'рѓа и е способна лесно да се пресече низ густа лента. Сечилото без кород и металната рамка со висок квалитет на овие диспензери обезбедуваат долговечност и издржливост. Повеќе апликации - Диспензерот е идеален за апликации за ленти за пакување со винил, пакување комерцијални производи, сува или свежа храна, индустриски делови и материјали за печатење (списанија ја повлекуваат лентата под металната цевка, а потоа преку жолтото ролери за да започнете со запечатување3.