Дозер за сируп за кафе молимоли за Кафе Бар, Диспензер за Пумпа За Кафе 350мл комплет од 2 златни | Минималистички Етикети, Етикети За Оставата, Чајната Кујна, Етикети ?
  • Неодамнешно

Дозер за сируп за кафе молимоли за Кафе Бар, Диспензер за Пумпа За Кафе 350мл комплет од 2 златни | Минималистички Етикети, Етикети За

DEN 568.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Комплет Диспензерот За Сируп (СОСОВИ ЗА ГОТВЕЊЕ) : 1 Сос од вустершир; (СИРУПИ) : 1. Француска Ванила, 7. Комерцијална Или Домашна Употреба( ВИНГЕРИ) : 1. Јаболков Оцет, 2. Балсамичен Оцет, 3. Црвен Вински Оцет, 4. Бел Вински Оцет. ЦВРСТИ ПУМПИ и Етикета Со Врвен Квалитет : Секоја Пумпа За Сируп За Кафе е изработена од пластика без бпа, безбедна за храна и пвц злато за храна. Секој печат ви дава совршена количина сируп или зачини, издавајќи околу половина лажичка одеднаш (2мл). Нашиот сет на етикети користи премиум хартија што може да се отстрани без да остави траги од лепак. Тие можат повторно да се применуваат повеќе пати. Комплет Диспензерот за сируп молимоли : Секој Комплет вклучува две висококвалитетни шишиња со сируп за кафе по нарачка, две пвц златни пумпи, инка и комплет со префиксна етикета. Сируп за кафе : Престанете да користите шишиња торани и започнете користете го овој прекрасен комплет за да ги надградите вашите кафе-барови за покачен изглед.