смирено Симпатична Торба За Козметичка Шминка За Животни За Љубителите На Аниме, Јас Сум Девојка, Платно Памучно Платно Со Торбичка Со Патент За Тв Обожаватели Под?
  • Неодамнешно

смирено Симпатична Торба За Козметичка Шминка За Животни За Љубителите На Аниме, Јас Сум Девојка, Платно Памучно Платно Со

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ МАТЕРИЈАЛИ : овие козметички кеси се изработени од висококвалитетно дебело платно и се издржливиСо мазен патент,едноставен и лесен.Кога патувате со оваа патна тоалетна торба,таа може безбедно да ја содржи целата дневна козметика што ви е потребна за патување. ИСКЛУЧИТЕЛЕН ДИЗАЈН : Двострано печатење, дизајн со светла боја ја прави супер симпатична торба за шминка за девојки, без разлика дали оди во куќа на пријател за викенд или планира краток одмор или службено патување,оваа шминка е погодна за какви било свечени или Секојдневни прилики. СОВРШЕНА ГОЛЕМИНА : големината е 10х7, 5 инчи, оваа козметичка чанта е доволно лесна за да ја носи со себе кога патувате.Не само што може да ги чува сите производи за нега на кожата,шминка,четки за шминка,туку и да чува тоалети,мобилни телефони,клучеви,накит,електронски додатоци итн. ОДЛИЧЕН ПРИДРУЖНИК за ПАТУВАЊЕ : ова е мултифункционална торба за спојки што може да се користи како организатор на шминка за патување,торба за перење, торба за складирање и миење bag.