6 - Сметајте Кујнски Сунѓери Во Облик На Тост За Миење Садови Без Гребење И Чистење, Слатки И Биоразградливи, 40% Поголеми Компресирани Целулозни Сунѓери, Еко-Скокачк?
  • Неодамнешно

6 - Сметајте Кујнски Сунѓери Во Облик На Тост За Миење Садови Без Гребење И Чистење, Слатки И Биоразградливи, 40% Поголеми

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПРИРОДНИ И ЕКОЛОШКИ-Скокачките Сунѓери Некамоку се 100% природни сунѓери од целулоза направени од дрвена пулпа Тие се биоразградливи, компостирани и доаѓаат во пакување без пластика-идеален избор за кујна со нула отпад. ГОЛЕМИ И ERGОНОМСКИ - нашите тешки сунѓери за чистење не само што се поголеми од другите компресирани сунѓери за 40%, туку можат да се пофалат и со ergономска форма. Овој дизајн ги прави поудобни за држење на возрасните и бара помалку напор при миење садови. УНИКАТЕН И ОРИГИНАЛЕН-сунѓерите за компостирање во облик на тост се компресирани на 10% од нивната оригинална големина и се активира вода. Клеточната структура им овозможува лесно и брзо да се исушат и да не се гребат и во садовите. БЕЗ МИРИС И ИЗДРЖЛИВ-Уморни од смрдлива кујна крпа? Пробајте ги нашите сунѓери од растително потекло! Тие траат подолго и остануваат без мирис. Секој сунѓер за чистење во домаќинството може да се користи најмалку еден месец, што ги прави совршени за вашите потреби во кујната. ГАРАНТИРАНО ЗАДОВОЛСТВО-ние се грижиме за вашето искуство и стоиме зад нашиот производ. Ако наидете на какви било проблеми, ве молиме кажете ни и ние ќе сториме се што можеме за да го направиме тоа правилно.