Алипис 1pc Удобни Лавици Челични Шишиња За Монтирање Практични Сребрени Палта Закачалки Хотелски Ѕидни Соби Торба Нерѓосувачки Ковано Пеглање Организатор Случајн?
  • Неодамнешно

Алипис 1pc Удобни Лавици Челични Шишиња За Монтирање Практични Сребрени Палта Закачалки Хотелски Ѕидни Соби Торба Нерѓосувачки

DEN 148.64

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Нерѓосувачки Челик ПЕГЛАЊЕ ОДБОР кукадржач За табла За пеглање на Ѕид изработен од врвен материјал, ќе трае со години. НЕРЃОСУВАЧКИ КУКАможете да го добиете производот по прифатлива цена. ВИСЕЧКА РЕШЕТКА за ДОМАЌИНСТВОКористете завртки за да ја инсталирате заградата на таблата за пеглање во просторијата за перење, помошната просторија или ѕидот на подрумот. Куки во ОБЛИК на с за ЗАКАЧУВАЊЕЛесно е Да се извади даската за пеглање за брзо пеглање, а потоа да се складира надвор од патот. КУКА ЗА СКЛАДИРАЊЕ МЕТАЛНИ ЅИДОВИ користи куки за складирање на даската за пеглање кога не се користи. Список на пакети 1 x Карактеристики На Решетката За Пеглање-Големина : Околу 13,00Х12, 50Х7, 00см/5, 11х4, 91Х2, 75 инчи-Забелешка : завртките доаѓаат во случајна боја. - Задебелено црево за подобри предмети. Работниот век ќе трае неколку години. - Боја : сребрена, црна-Материјал : нерѓосувачки челик, црево - Погоден за повеќето модели на пегли и даски за пеглање за поголема погодност. - Можете да им го претставите на вашите пријатели како подарок за загревање на куќата. - Куката изработена од издржлив материјал од нерѓосувачки челик, е многу и има висока носивост.