Восхитен Единствен Држач За Резервоар За Кислород За Инвалидска Количка - Торба За Складирање Кислород Со Џеб За Складирање Мрежа Одговара На Пренослив Цилиндар Р?
  • Неодамнешно

Восхитен Единствен Држач За Резервоар За Кислород За Инвалидска Количка - Торба За Складирање Кислород Со Џеб За Складирање Мрежа Одговара На

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ВИСОК КВАЛИТЕТ Овој пренослив кислород е изработен од тешка, водоотпорна полиестерска ткаенина отпорна на кинење. Држачот за торба одговара На Д, Е и помали резервоари. Лесен е, лесен за употреба и се преклопува во мало пакување за складирање. УНИВЕРЗАЛНА ОДГОВАРА. Оваа торба за медицинска опрема совршено одговара на сите инвалидски колички и пешаци. Со оваа торба за резервоар за кислород, осигурува дека патувањето со големиот резервоар е многу полесно во количката. Оваа торба го поставува резервоарот надвор од центарот за да избегне мешање во главата и грбот. ПРИЛАГОДЛИВИ РЕМЕНИ. Восхитуваниот Ранец Со Кислород има прилагодливи ремени за сместување на повеќето инвалидски колички. Лесно носи резервоари за кислород со максимална удобност и безбедност. Овој носач на инвалидски колички со кислород се препорачува на постари лица, пациенти, постари лица, корисник на инвалидска количка и корисник на шетач за медицинска, домашна и болничка употреба.