Зеродеко Гроздобер Канцелариски Декор Корпи За Отпадоци Со Дрвен Капак Пластична Корпа За Отпад Правоаголна Корпа За Отпадоци Контејнер За Ѓубре За Кујна Канцела?
  • Неодамнешно

Зеродеко Гроздобер Канцелариски Декор Корпи За Отпадоци Со Дрвен Капак Пластична Корпа За Отпад Правоаголна Корпа За Отпадоци Контејнер

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

КОНТЕЈНЕР ЗА ОТПАДОЦИ ОД ЃУБРЕ-Мала Корпа За Отпадоци со дрвен Капак Правоаголна Пластична Канта за Ѓубре за Бања, Спална Соба, Кујна, Канцеларија, Дневна Соба КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ Со ОТВОРЕН КАПАК - Изработена од пластичен материјал, практична, безбедна и издржлива прво можете да ја ставите кесата за ѓубре на прстенот за прицврстување, потоа да го ставите прстенот за прицврстување во корпата за отпадоци и на крајот да го покриете капакот. ТЕНКИ КОРПИ ЗА ОТПАДОЦИ-Корпи за Отпадоци Со Дрвен Капак Пластична Корпа За Отпадоци Правоаголна Корпа За Отпадоци Контејнер За Ѓубре За Кујна Канцеларија Бања. КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ ОД ЃУБРЕ-Обезбедување чист простор и разубавување на вашиот живот, погодна за бањи, простории за перење, кујна, дневна соба, спална соба, канцеларија и многу повеќе. Корпа за ОТПАДОЦИ Со корпа За ОТПАДОЦИ Е мода и декоративна. држач за складирање.