Фиока за Сребрени Садови Jopwkuin, Доволно Длабока Преграда Организатор На Фиоки За Сребрени Садови Со Разделувачи На Фиоки За Кујнски Прибор и Прибор За Бања Спална С?
  • Неодамнешно

Фиока за Сребрени Садови Jopwkuin, Доволно Длабока Преграда Организатор На Фиоки За Сребрени Садови Со Разделувачи На Фиоки За Кујнски

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Различни обликувани прегради се дизајнирани да ви дадат брзи и практични опции за складирање на рамни садови Совршена големина за да одговара на повеќето фиоки. Одлично за кујната, како и за бањата, спалната соба, занаетчиската соба и канцеларијата!. Телото на послужавникот е изработено од пп и тпр материјал, безбедно, нетоксично и издржливо. Овој високофункционален послужавник може да помогне во организирање фиоки. Заоблените агли овозможуваат лесна употреба и. Поставата со мек зафат и гумените стапала што не се лизгаат обезбедуваат предметите да останат на нивно место. Добар помошник во вашата кујна. Различни обликувани прегради се дизајнирани да ви дадат брзи и практични опции за складирање на рамни садови. Совршена големина за да одговара на повеќето фиоки. Одлично за кујната, како и за бањата, спалната соба, занаетчиската соба и канцеларијата!3. Телото на послужавникот е изработено од пп и тпр материјал, безбедно, нетоксично и издржливо. Овој високофункционален послужавник може да помогне во организирање фиоки. Заоблените агли овозможуваат лесна употреба и . Поставата со мек зафат и гумените стапала што не се лизгаат обезбедуваат предметите да останат на нивно место.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Drawer Organizer
Material:
PP + TPR
Color:
Gray
Size:
Approx. 40.5x32.4x4.4cm / 15.9x12.8x1.7in
Weight:
Approx.825g/29.1oz
Package List:
1 x Drawer Organizer:
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.: