Држач За Значка ЗА ЛИЧНА КАРТА Со Отцепен Јаже И Штипка За Ролна Со Значка Што Може Да Се Повлече, Смешен Скелет Вертикален Заштитник За Идентификација Клипови За К?
  • Неодамнешно

Држач За Значка ЗА ЛИЧНА КАРТА Со Отцепен Јаже И Штипка За Ролна Со Значка Што Може Да Се Повлече, Смешен Скелет Вертикален Заштитник

DEN 417.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? Комплетот Вклучува : отстранлив врат за вратот, Ролна за држач за значка што се протега и држач за значка за лична карта со печатена шема ? Отстранлив Јаже : држачот за значка за идентификација со врвка од 22,5 инчи е отстранлив поради неговата брава за брзо ослободување, така што можете брзо да го соблечете држачот за работна значка секогаш кога е потребно. Уште повеќе, мекиот полиестерски материјал ви дава свилен допир. ? Ролна За Значка Што може да се повлече : најлонскиот кабел на ролната за значка за лична карта може лесно да се прошири, што ќе ви олесни да ги користите ЛИЧНИТЕ КАРТИ и картичките за пристап без да мора постојано да ги соблекувате, дефинитивно ќе донесе погодност за вашата работа и живот. ? Издржлив Држач За ЛИЧНА КАРТА : држачот ЗА ЛИЧНА КАРТА со печатена шема е изработен од материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, кој е цврст и лесен, не е лесно да се изгребе, Само лизнете го задниот дел од држачот за лична карта нагоре, името на вашата значка за ЛИЧНА КАРТА или картичката за поминување за да се прикаже напред и назад, работи толку добро за луѓето кои треба да ги извадат СВОИТЕD карти.