Sae Приклучок За Напојување Странична Порта, ВОДООТПОРЕН SAE Брзо Поврзување Соларен Панел Монтирање Универзална Рамна Монтажа Конектор, 16AWG SAE Кабел со 4 Завртки за С?
  • Неодамнешно

Sae Приклучок За Напојување Странична Порта, ВОДООТПОРЕН SAE Брзо Поврзување Соларен Панел Монтирање Универзална Рамна Монтажа Конектор, 16AWG

DEN 127.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

€Премиум Материјал●висококвалитетна бакарна жица, жица 12 WG, дебела и издржлива, лесна за инсталирање и fixationIt исто така е многу флексибилен и лесен за складирање. ●SAE Брз Конектор Fits За повеќето приклучоци за приклучоци sae, создавајќи конектор за монтирање на соларен панел отпорен на временски услови за вашата точка на напојување SAE. ●Отпорно На прашина И Водоотпорно Капаче Qae конекторот SAE со заштитно капаче штити од дожд и прашина, одржувајќи ја внатрешноста на конекторот sae чиста и сува кога не се користи. ●Широка Примена е одлична за 12v-24 V проекти за електрични жици,Широк опсег на примена при поврзување со соларен панел, поврзување СО ЛЕР-столб, трактор за електрични играчки, автомобил, камион, мотоцикл, велосипед, мотор на тревник, Р., јахта, радио, друго инженерство за електрично поврзување итн. ●Што Добивате q 1 ПАКЕТ-16 AWG/2 C, 1 Стапки Црни И Црвени кабли со 4 завртки за монтирање. Широк опсег на апликации : брзите исклучувања се корисни во низа проекти за електрични жици од приклучоци на соларни панели, електрични играчки, автомобили, камиони, мотоцикли, Р.