Организатор На капак од бамбус, Држач За Капак За Кујнски Оставата, Чајната Кујна со 5 Прилагодливи Разделувачи за Кабинети, Организатор На Контејнери За Складирањ?
  • Неодамнешно

Организатор На капак од бамбус, Држач За Капак За Кујнски Оставата, Чајната Кујна со 5 Прилагодливи Разделувачи за Кабинети, Организатор

DEN 527.68

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ОРГАНИЗИРАНО И УБАВО-Направете го вашиот кујнски ормар уреден и организиран со организатор на капак од бамбус Решетката за држачи е дизајнирана за вашата различна организација на пластични капаци; СЕКОЈА ГОЛЕМИНА на корпа : 13"W x 10,3" D x 3,8 " H; Бело. ИДЕАЛНО СКЛАДИРАЊЕ НА КАПАЦИ-Одржувајте го вашиот дом чист и подобро следете ги капаците на садовите за храна со овој држач за организатор на бамбус; Наместо непријатно да ги стискате тие капаци во празни простори на кабинетот. ВКЛУЧЕНИ ПРАЗНИ ЕТИКЕТИ-Идентификувајте ги капаците веднаш со етикетите на предната страна на полицата; можете јасно да го напишете и означите држачот за бамбус или да не ги користите етикетите за да го одржите чистиот изглед на организаторот. ЦВРСТА КОНСТРУКЦИЈА-Изработена од издржлив цврст бамбус наместо пластика; доволно Цврст за да држи различни големини пластични капаци од мали, средни или големи капаци за контејнери со големина до 9" широк.