Cabilock 3pcs Покриени Снек Плоча Бонбони Вклучена Контејнери Мини Контејнери Бонбони Контејнери Еид Мубарак Десерт Послужавник Храна Купола Плоча Бонбони Служат Јаде?
  • Неодамнешно

Cabilock 3pcs Покриени Снек Плоча Бонбони Вклучена Контејнери Мини Контејнери Бонбони Контејнери Еид Мубарак Десерт Послужавник Храна Купола Плоча

DEN 475.68

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Легура на цинк ЧИНИЈА ЗА СЕРВИРАЊЕ УЖИНА ДРЖАЧ ЗА ШЕЌЕР оваа едноставна и практична тегла за зачини во кујната можете да ја купите на разумен , добар избор за вас. ЧИНИЈА за СЕРВИРАЊЕ ТОРТА дизајнот е едноставен, погоден за чување шеќер, бонбони, шеќер од коцки и многу погоден за употреба во кафуле. ТЕГЛА ЗА КОЛАЧИЊА КОРИСТИ ОВОШНА ЧИНИЈА дизајнот е едноставен, погоден за чување шеќер, бонбони, шеќер од коцки и многу погоден за употреба во кафуле. ДРЖАЧ за чоколадо Изработени од високо квалитетни материјали од легура на цинк, безбедни и издржливи, можете да го користите со доверба. КАПАК ЗА КУПОЛА ЗА КЕКСИ ЧИНИЈА за ДЕСЕРТ металната тегла со капак е погодна за чување бонбони, шеќер и чоколади и е едноставна и удобна за употреба. Пакетот Вклучува 3 парчиња х 1евиз шеќерна Чинија Со Карактеристики На Капакот - Боја : Златен Зачини Тенџере - Големина : 10, 50Х10, 50Х9, 50см/4, 13Х4, 13Х3 чинија за сервирање торта со капак. - Материјал : држач за торта од легура На Цинк рамазан - овој производ е извонредно изработен и издржлив и е широко сакан од повеќето луѓе држач за свеќи. - Изработен од висококвалитетни, сигурни и издржливи материјали од легура на цинк, овој сад за шеќер е практичен и издржлив Метален Сад за Зачини.