Мултифункционален Држач За Таблет Компјутер DCSD, Алуминиумска Легура, Високо Флексибилна Метална Основа Со Долга Рака Од 15 инчи 360 степени, Погодна За Канцелариска ?
  • Неодамнешно

Мултифункционален Држач За Таблет Компјутер DCSD, Алуминиумска Легура, Високо Флексибилна Метална Основа Со Долга Рака Од 15 инчи

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

☀ЦВРСТА И ТЕШКА МЕТАЛНА ОСНОВА И РАКА ФОРМИРААТ МНОГУ ЦВРСТА СТРУКТУРА за одржување на разни таблети и телефони со висина до 1,3 стапки за подобро држење на телото и поглед на очните капаци Мулти-задача како дисплеј со двоен екран на канцелариска работна површина и регистар на Продажни места за малопродажба итн. HIGHLY ВИСОКО ФЛЕКСИБИЛНА АЛУМИНИУМСКА ДОЛГА РАКА ОД 15 ИНЧИ со РОТАЦИЈА ОД 360 СТЕПЕНИ и ПРЕКЛОПУВАЊЕ СО ПОВЕЌЕ АГЛИ, прилагодлива како рака на гуска, нуди долг дострел за погодност од 10,5 инчи за постарите лица кои уживаат во модерната технологија. DESIGNONOMОНОМСКИОТ ДИЗАЈН ОДЕКНУВА СО ВАШИТЕ ГАЏЕТИ ВО ХАРМОНИЈА, со посебни исечоци и на држачот и на основата за кабел за напојување на куќиштето – вистински држач за таблет компјутер со гумена подлога на држачот на држачот за заштита. Користете како ipad мини држач за држач за кревет, мобилен дисплеј и многу повеќе. EXTREMELY ИСКЛУЧИТЕЛНО РАЗНОВРСНА ПРИКЛУЧНА СТАНИЦА ЗА МОБИЛНИ УРЕДИ со вклучен Адаптер За Камера за да се трансформира во статив или држач за проектор. Прилагодувањето на затегнатоста на основата на раката со вклучен Клуч Ален обезбедува извонредна стабилност и силно држење без нишање. ☀ГАРАНЦИЈА ЗА ЗАДОВОЛСТВО НА КЛИЕНТИТЕ : Ние Не сме најдобри, Но се трудиме најдобро да ви ја обезбедиме најдобрата услуга, затоа ве молиме не грижете се за услугата по продажбата, можете да не контактирате во секое време за кое било прашање . Ако имате какви било прашања,слободно контактирајте со, ние ќе ви дадеме одговор на задоволство. ☀ЦВРСТА И ТЕШКА МЕТАЛНА ОСНОВА И РАКА ФОРМИРААТ МНОГУ ЦВРСТА СТРУКТУРА за одржување на разни таблети и телефони со висина до 1,3 стапки за подобро држење на телото и поглед на очните капаци. Мулти-задача како дисплеј со двоен екран на канцелариска работна површина и регистар на Продажни места за малопродажба итн. HIGHLY ВИСОКО ФЛЕКСИБИЛНА АЛУМИНИУМСКА ДОЛГА РАКА ОД 15 ИНЧИ со РОТАЦИЈА ОД 360 СТЕПЕНИ и ПРЕКЛОПУВАЊЕ СО ПОВЕЌЕ АГЛИ, прилагодлива како рака на гуска, нуди долг дострел за погодност од 10,5 инчи за постарите лица кои уживаат во модерната технологија. DESIGNONOMОНОМСКИОТ ДИЗАЈН ОДЕКНУВА СО ВАШИТЕ ГАЏЕТИ ВО ХАРМОНИЈА, со посебни исечоци и на држачот и на основата за кабел за напојување на куќиштето – вистински држач за таблет компјутер со гумена подлога на држачот на држачот за заштита. Користете како ipad мини држач за држач за кревет, мобилен дисплеј и многу повеќе.