Ангоили 8 ПАРЧИЊА Квадратни Калапи За Божиќни Колачиња Со Капак За Давање Подароци, Мали Метални Калапи Печатени За Божиќ Со Капак за, Бонбони, Подароци За Храна За ?
  • Неодамнешно

Ангоили 8 ПАРЧИЊА Квадратни Калапи За Божиќни Колачиња Со Капак За Давање Подароци, Мали Метални Калапи Печатени За Божиќ Со Капак

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

①Мала Големина : 7,5 Х 7,5 Х 6,5 см/ 2,95 Х 2,95 Х 2,55 инчи Ве молиме проверете ја големината пред да ја купите. €Материјал : Овој Квадрат Божиќни Калапи За Колачиња Е Изработен од издржлива лимена плоча, мазни рабови без бруси, вашите раце од оштетување; материјалот со Врвен квалитет гарантира дека има долг работен век. Исклучителен дизајн, убав И дарежлив Божиќен Печатен, фина изработка. ●Божиќни кутии за подароци од калај за подароци : Овие цврсти божиќни калапи се прифатлив начин да ги подарите оние и бонбоните на вашите пријатели и семејство. Погоден за мали подароци,, Бонбони, бисквити и бонбони. ●Повеќекратна Употреба Низ Домот : овие атрактивни калапи За Божиќни колачиња Се Совршени за чување бонбони, бисквити, чоколадо, лижавчиња итн. Може да се користи во продавници, училишта и домови, детски активности и многу повеќе. Може да собере бонбони, десерт или други мали задоволства и може повторно да се користи. Што добивате : 8 ПАРЧИЊА Квадратни Калапи За Божиќни Колачиња Со Капак За Давање Подароци, Мали Метални Калапи Печатени За Божиќ Со Капак за, Бонбони, Подароци За Храна. Опис Овие железни кутии главно се користат за пакување и декорација, може да се користат за пакување и складирање бонбони, чоколадо итн. Тие можат да се користат За Божиќни забави, украси за домови, украси за трговски центар итн. Карактеристики-Боја : Избрана боја-Материјал : Лимена Плоча-Големина : Околу 7,5 Х 7,5 Х 6,5 см/ 2,95 Х 2,95 Х 2,55 инчи-Симпатичните Божиќни тематски обрасци ќе создадат празнична атмосфера за вашиот дом.