Vanity Mirror Makeup Mirror 5x Пополнете го лесен огледало метал штанд суета Зголемување на wallидот што виси огледало на огледало за полнење и напојување со батерија, бело прекло
  • Неодамнешно

Vanity Mirror Makeup Mirror 5x Пополнете го лесен огледало метал штанд суета Зголемување на wallидот што виси огледало на огледало

DEN 1502.72

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

LED огледало за бања : пет пати зголемување, прилагодлив агол, молфузна база, изопачена метална поддршка, ќе ви дадам сè што сакате; Два методи за напојување - Линија за полнење, напојувана со батерија (не е вклучена) HD лупа на стакло : Површина со употреба на процес на сечење дијаманти, оставете го огледалото заслепувачки, LED мека светлосна линија за мушка не му наштети на окото, ременот на прстенот без никакви строги за да ги заштити очите, да го допрете копчето за да ја прилагодите осветленоста на осветлувањето, да усвојат оптички принцип, производството Огледало Според спецификацијата на извозот, нека сликата на огледалото не е појасно искривена. Метал штанд : LED козметичко огледало во бањата користи изопачен метален штанд со вшмукување, базата на фиоката може да се прикачи на која било мазна површина, а потоа да ја свитка заградата, секогаш пронајдете го аголот на Ight, користете ја 'рѓа- доказната површина на металната заграда Водоотпорот е водоотпорен е водоотпорен Не е лесно да се 'рѓа, а капацитетот на адсорпција на основата на вшмукувањето чаша е многу силен, а не лесно да падне. LED козметичкиот бања Козметички Мирор е дизајниран со ануларна светлосна лента, која содржи 16 меки светлосни ламбички мониста и надворешен прстен Полимерна пластика за да пренесува лесен материјал, да ја искористите целосната употреба на оптичкиот принцип, да ја направите светлината мека и светла, дури и во темната состојба , исто така, може да ви овозможи да облечете удобна шминка. Идеално за шминка суета, спална соба, дневна соба, бања, канцелариски и накит продавници. Ефектот од двете страни се идеални за сите што применуваат шминка, носат контактни леќи и пинцето за веѓи, бричење, стилизирање на косата, нега на лицето или примена на маскара.

AA battery x3( Not included).:
Tips:
1. This product image does not contain any decorations, the number of packaging is 1:
2. Use a magnifying glass for a comfortable distance of 10- 15 cm:
3. The actual color of the mirror may be slightly different from the displayed image due to the difference in the display screen or the reflection of light when shooting.:
4. Due to different measurement methods, the measurement error of 1- 2 cm is a reasonable range.:
Please feel free to contact us if there any issue when you receiving or using the magnifying makeup mirror and we will get back to you within 24 hours. :