НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК Тв Ѕид Вртливата Заграда За Повеќето 32-65 Инчи Рамен Заоблени Телевизори, Тв Ѕид Кабинети За Дневна Соба До 50кг Навалување Висина Прилагодливи, М?
  • Неодамнешно

НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК Тв Ѕид Вртливата Заграда За Повеќето 32-65 Инчи Рамен Заоблени Телевизори, Тв Ѕид Кабинети За Дневна Соба До 50кг

DEN 576.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПРЕЦИЗНО ИНЖЕНЕРСТВО : Стабилно, Цврсто, Поддржувачко, Елегантно И Заштеда На Простор : Се Вклопува со Телевизори кои претходно биле монтирани на ѕид Материјал : ладно валана челична плоча, отпорна на влага, отпорна на ' рѓа, издржлива. Ротација на навалување : спречување на спондилоза на грлото на матката и ублажување на заморот. Безбедносната завртка може да го поправи ТЕЛЕВИЗОРОТ да не се движи слободно кога гледате, користете го остатокот уверен. Заштеда на простор : минималното растојание помеѓу ѕидот и ТЕЛЕВИЗОРОТ , осигурувајќи дека инсталацијата е речиси невидлива, обезбедувајќи чиста и висококвалитетна површина. Тв Штандот ЖМИАО е елегантна и најнова генерација на тв штанд што ви овозможува да го монтирате ТЕЛЕВИЗОРОТ до ѕидот без потреба да дупчите дупки. Без разлика дали имате ограничувања во градењето или едноставно претпочитате да не вежбате, овој иновативен држач ЗА НАВАЛУВАЊЕ на ТВ ви нуди лесно решение за инсталирање. Неверојатно едноставно за инсталирање, Овој Телевизиски Штанд се собира без потреба од никакви алатки. Едноставно соберете го држачот и закачете го на задниот ДЕЛ од ВАШИОТ ТЕЛЕВИЗОР за инсталација на ТВ без вежба.Штанд, тела, фитинзи, инструкции заштеда на простор : фиксната ѕидна ЗАГРАДА на ТВ држи САМО ТЕЛЕВИЗОР на ѕидот за да заштедите простор, можете лесно и брзо да го отстраните ТЕЛЕВИЗОРОТ од ѕидните држачи на ТВ.