Мерач на ниво на звук, 9,6 инчен LCD дигитален разноврсен разноврсен звук мерач wallид што виси 30-130dB тестер за бучава со алармна функција, USB напојуван, мерач на ниво на з?
  • Неодамнешно

Мерач на ниво на звук, 9,6 инчен LCD дигитален разноврсен разноврсен звук мерач wallид што виси 30-130dB тестер за бучава со алармна функција,

DEN 1351.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

¡¾wall db метар со мерач со дупката што виси, може да се инсталира на wallидот или да се ослободи на масата Кога мерната вредност е над вредноста на алармот, мерачот ќе направи звук и ќе ги заклучи податоците со трепкање 2 минути. 30-130d B, брзо реагирање, стабилни и сигурни перформанси. Можете да го тестирате системот за опкружувачки звук за да видите точно колку звук секој за да видите дали треба да се направат прилагодувања, широк опсег на мерење, точно мерење. Meater мерач на мерач на мерач на звук поставки. Shendawei sndway wallиден мерач на бучава мерач на децибела метар Али. ¡¾ Декабел метар Голем дисплеј¡зам Голем 9,6 инчен LCD дигитален дисплеј со задно осветлување што го прави читањето појасно и визуелно во темните области. Следење во реално време, ги обезбедува точните податоци за нивото на звукот во околината. Експресна гранична цена 69,99. ¡¾usb Модел ¡teconnecting Компјутер со USB кабел, можете да соберете записи, да соберете примероци и да печатите табела и датум, итн. Инструментот автоматски ќе ги чува податоците на секои 2 секунди, а зачуваната вредност е најголемата вредност на бучавата во 2 S, што може да трае за една година. Scene Сцена што може да се примени. Овој метар може да се користи во мерење на бучава од разни прилики и уреди, како што се семејства, фабрика, канцеларија, дом, сообраќаен пат, хотели, болници, лабораторија, акустика, театри и аудио системи, ладилник за климатизација, итн. ¡¾ wallидајте метар на мерачот со мерач со дупката што виси, може да се инсталира на wallидот до или слободното стоење на масата. Кога мерната вредност е над вредноста на алармот, мерачот ќе направи звук и ќе ги заклучи податоците со трепкање 2 минути. 30-130d B, брзо реагирање, стабилни и сигурни перформанси. Можете да го тестирате системот за опкружувачки звук за да видите точно колку звук секој за да видите дали треба да се направат прилагодувања, широк опсег на мерење, точно мерење. Meater мерач на мерач на мерач на звук поставки. Shendawei sndway wallиден мерач на бучава мерач на децибела метар Али. ¡¾ Декабел метар Голем дисплеј¡зам Голем 9,6 инчен LCD дигитален дисплеј со задно осветлување што го прави читањето појасно и визуелно во темните области. Следење во реално време, ги обезбедува точните податоци за нивото на звукот во околината. Експресна гранична цена 69,99. ¡¾usb Модел ¡teconnecting Компјутер со USB кабел, можете да соберете записи, да соберете примероци и да печатите табела и датум, итн. Инструментот автоматски ќе ги чува податоците на секои 2 секунди, а зачуваната вредност е најголемата вредност на бучавата во 2 S, што може да трае за една година.

Model:
SW-525A:
Measurement Range:
Resolution:
Accuracy:
±1.5dB:
Frequency Response Range:
31.5Hz~8.5KHz:
Frequency Weighting:
A:
Response:
Fast:
Resolution:
0.1dB(100dB):
Alarm Reminder:
Yes:
Alarm Output:
Yes:
Storage Function:
No:
Communication:
No:
Power Supply:
DC5V 1A micro USB:
Product Size(appr.):
210 * 130 * 28mm / 8.3 * 5.1 * 1.1inch:
Package Weight(appr.):
588g:
Package Included:
1 * Sound Level Meter
1 * USB Cable:
Instruction:
1. Power ON/OFF Key:
short press for power on, hold for power off.
2. Down Key:
short press for reducing value while setting, hold for continuous reducing.
3. Up Key:
short press for increasing value while setting, hold for continuous increasing.
4. Alarm ON/OFF Key:
short press for ON/OFF alarm, hold for setting.