Анголички керамички алатки 1 Поставете влошки за полирање со дијамантски бетонски бетонски диск за мермер за полирање на мермер за мермер, алатки за алатки за кера?
  • Неодамнешно

Анголички керамички алатки 1 Поставете влошки за полирање со дијамантски бетонски бетонски диск за мермер за полирање на мермер

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Диск за полирање на бетонски полиња за дијаманти за мермер за полирање на мермер за кварц мермерниот камен countretop бетонски гранит полирање едноставно во дизајнот, но практично е да се користи, што ќе ви овозможи фантастично искуство со употреба Влажни влошки за влажно полирање Оваа подлога за полирање е многу лесна и едноставна за ракување, давајќи ви огромна погодност. Подлога за полирање на камен Едноставен дизајн на структурата, одличен и сигурен, издржлив и безбеден за употреба. Подложни за пескарење Полишер е одлично за сите површински материјали. Совршено за гранит, бетон, мермер, камен, плочки, итн. Полицијата на дијаманти Нашите влошки за полирање се изработени од дијамант и смола, пластика, ефикасно и издржливо. Диск за полирање на бетонски полиња за дијаманти за мермер за полирање на мермер за кварц мермерниот камен countretop бетонски гранит полирање едноставно во дизајнот, но практично е да се користи, што ќе ви овозможи фантастично искуство со употреба. Влажни влошки за влажно полирање Оваа подлога за полирање е многу лесна и едноставна за ракување, давајќи ви огромна погодност. Подлога за полирање на камен Едноставен дизајн на структурата, одличен и сигурен, издржлив и безбеден за употреба.