ДОКПО 13-Ти Роденденски Покани За Ролери За Девојчиња Момчиња, Покани За Неонски Ролери, Покана За Роденденска Забава, Украси За Роденденски Забави - 20 Покани со 20 Пл?
  • Неодамнешно

ДОКПО 13-Ти Роденденски Покани За Ролери За Девојчиња Момчиња, Покани За Неонски Ролери, Покана За Роденденска Забава, Украси За Роденденски

DEN 158.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПАКЕТ материјалот на картонот е погоден за пишување хартија, погоден за вашите различни пенкала ДИЗАЈН : дизајнот на картичката за покана е карактеристичен и привлечен, тој е најдобриот избор за украсите на вашата роденденска забава. Времето, датумот, локацијата, RSVP се отпечатени на предната страна на картичката за покана, што е погодно за вас да ги пополните информациите. ПОВОД : картичките За Покани се совршени за роденденски забави за поканување на вашите гости.ПАКЕТ материјалот на картонот е погоден за пишување хартија, погоден за вашите различни пенкала.ДИЗАЈН : дизајнот на картичката за покана е карактеристичен и привлечен, тој е најдобриот избор за украсите на вашата роденденска забава. Времето, датумот, локацијата, RSVP се отпечатени на предната страна на картичката за покана, што е погодно за вас да ги пополните информациите.