MTYLX Мултифункционална преносна количка за убавина, количка за количка за количка за количка за количка за количка за количка со ретро-количка за ретро-количка, Ц, 35 ?
  • Неодамнешно

MTYLX Мултифункционална преносна количка за убавина, количка за количка за количка за количка за количка за количка за количка со ретро-количка

DEN 169.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Design со највисок квалитет на пластична фиока, силно оптоварување, издржлив, страничен дизајн на полица за фен за коса, 360 ° Универзална метална макара, не завиткана околу косата, издржлива Design со највисок квалитет на пластична фиока, силно оптоварување, издржлив, страничен дизајн на полица за фен за коса, 360 ° Универзална метална макара, не завиткана околу косата, издржлива. ♢ Добредојдовте во мојата продавница, има многу стилови на колички за кои може да изберете. Ако ви требаат повеќе производи на отворено дома, можете да ги купите во мојата продавница! ♦ Применливи места : хотели, ресторани, клубови, барови, итн. ♦ Дневно одржување : Редовно избришете ја површината со крпа за да ја одржувате чиста. ♦ Ве молиме користете строго Според упатствата за лежиште на производот, строго забрането за прекумерна тежина ♦ дали да се соберат : да.