SOLUSTRE Камера Статив Десктоп Стојат 2pcs Глава Мобилен Тип Тава Држач Држач Држач За Навалување З З-Облик Клип Во Облик На Телефон Z-Преклопен Статив Камера Преклопен Ф?
  • Неодамнешно

SOLUSTRE Камера Статив Десктоп Стојат 2pcs Глава Мобилен Тип Тава Држач Држач Држач За Навалување З З-Облик Клип Во Облик На

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Држач за држење телефон : Поддржете вертикално снимање, хоризонтално снимање, прилагодлив агол Произведени со врвни материјали, тешко носени и услужливи за долг период за употреба. и ниски, високи перформанси. Пренослив и лесен, лесен за носење. и ниски, високи перформанси. Држач за држење телефон : Поддржете вертикално снимање, хоризонтално снимање, прилагодлив агол. Произведени со врвни материјали, тешко носени и услужливи за долг период за употреба. и ниски, високи перформанси. Пренослив и лесен, лесен за носење. и ниски, високи перформанси. Список на пакети 2 карактеристики на држачот за преклопување на тава од типот х З-Произведени со врвни материјали, тешко носени и услужливи за долг период за користење На Држачот на Камерата. - Хоризонталниот или вертикалниот модел може да се избере, Мулти-аголна Употреба Пластичен Телефонски Клип. - Пренослив и лесен, Лесен За Носење Држач За Телефон. - Материјал : Држач За Монтирање На Пластична Камера-Боја : Држач За Држење Црн Телефон-Стандардна 1/4 завртка, гумена подлога против лизгање, соодветен клуч, може да биде фино подесена Аголна Држач за Камерата.