48w БЕЗЖИЧНА УВ Лед Ламба За Нокти, НАДГРАДЕНА ЛЕД Фен ЗА Нокти НА ПОЛНЕЊЕ, Професионални Безжични Гел Светла За Нокти, АВТОМАТСКО СЕНЗОРСКО УВ Светло За Нокти, Алатк?
  • Неодамнешно

48w БЕЗЖИЧНА УВ Лед Ламба За Нокти, НАДГРАДЕНА ЛЕД Фен ЗА Нокти НА ПОЛНЕЊЕ, Професионални Безжични Гел Светла За Нокти, АВТОМАТСКО

DEN 703.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Безжичен Дизајн На Полнење € Вградена литиумска батерија 7800m AH, нашата ламба за нокти со гел за полнење опремена со нов професионален дизајниран ЛЕР двоен извор на светлина, може постојано да работи 3 часа откако целосно ќе ја наполните само 2 часа Можете да го земете насекаде без продолжен кабел. `+Совршен Паметен Сензор Е Доаѓа со инфрацрвен паметен сензор, тој автоматски ќе започне кога рацете ќе влезат и автоматски ќе се исклучат кога рацете ќе излезат или ќе заврши тајмерот, што е попогодно кога маникирате, а ние користиме надграден лцд-екран и УВ-Облога за да ја направиме светилката повеќе текстура. €4 Поставување Тајмер+4 избор на време со функција за временска меморија,30-ти/60-ти/99-ти/120-ти Режим На Ниска Топлина (времето на Стврднување е под влијание на сорти на лак).Режимот со висока моќност од 60-тите и режимот со ниска температура од 99-тите се посоодветни за лекување на градители и тврди гелови. €Двојна Бранова Должина Q Доаѓа со 33 УВ ЛЕД мониста, двојна оптичка бранова должина(365nm+405nm) мониста на лед УВ ламбата работи СО сите видови гел за нокти, КАКО ШТО СЕ УВ гел за нокти, ЛЕД гел за нокти, гел за градење нокти, гел за скулптура на нокти, лепак за скапоцени камења од кристал, горниот слој и основниот слој за гел за нокти. ●Простран Дизајн●Нашиот фен за нокти е доволно голем за лекување на пет прсти или прсти одеднаш.Единицата исто така се состои од магнетно дно што лесно се отстранува за правилно чистење. ●Безжичен Дизајн На Полнење € Вградена литиумска батерија 7800m AH, нашата ламба за нокти со гел за полнење опремена со нов професионален дизајниран ЛЕР двоен извор на светлина, може постојано да работи 3 часа откако целосно ќе ја наполните само 2 часа. Можете да го земете насекаде без продолжен кабел. `+Совршен Паметен Сензор Е Доаѓа со инфрацрвен паметен сензор, тој автоматски ќе започне кога рацете ќе влезат и автоматски ќе се исклучат кога рацете ќе излезат или ќе заврши тајмерот, што е попогодно кога маникирате, а ние користиме надграден лцд-екран и УВ-Облога за да ја направиме светилката повеќе текстура.