Стегач со прав Агол 4 парчиња Прилагодливи Аголни Клипови Стеги За Обработка На Дрво Од 90 Степени Мултифункционални Стеги За Заварување Со Фиксирање На Клипови Со ?
  • Неодамнешно

Стегач со прав Агол 4 парчиња Прилагодливи Аголни Клипови Стеги За Обработка На Дрво Од 90 Степени Мултифункционални Стеги За Заварување

DEN 212.32

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

€Висок Квалитет Q стегите за обработка на дрво се изработени од добар квалитет на материјалот и тој е доволно издржлив за да работи многу пати без оштетување ●Лесен За Употреба ● 4 Еез комплетите за обработка на дрво може да се ракуваат со единечни hand.It ви овозможува да ја отворите оваа стегалка со едната рака,а втората рака се чува слободна за работното парче,заштедувајќи време на трудот и намалете го обемот на работа. Направете добро за брзо и едноставно фиксирање на табли и рамки под агол од 90 степени,навртување или лепење плочи заедно. ●Прилагодливи Аголни Стеги●стеги од 90 степени оптоварување со силна пружина, погодни за табли со дебелина од 3/16 " - 3/4 "(5-22мм) и агол од 90 степени или т-споеви,дури важат и за склопување на две табли со различна дебелина. ●Совршени За Обработка На Дрво! Пружинските стеги се погодни за мал дрвен сам проект,како што се изградба на дрвени кутии,рамки за слики,куќичка за птици,поштенско сандаче,склопување на фиоки за комоди,кабинет и врска за поправка на мебел. ●100% Гаранција За Задоволство ● Совршен подарок За вашиот автомобил - сопствени пријатели и семејство. Работевме напорно за да ви обезбедиме производи со највисок квалитет и да обезбедиме 100% бесплатна гаранција за враќање на парите. Можете да ни се јавите за целосно враќање на средствата или да испратите бесплатно; за да можете да купите со доверба. Лесен за употреба, потребни се само два чекори, се што треба да направите е дупчење и затегнување. Не само што е погоден за агли од 90 степени, туку е погоден и за пили од 45 степени. Кога ја затегнувате или лепете плочката под агол од 90°, поправете ја помошната опрема за аголот и т-врската.

Item Type:
Right Angle Clips
Material:
Plastic+HSSSingle Size
Package List:
4 x Right Angle Clips :
Note:
1. Please allow 02 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.