Проферирано-Т99001 ПРОФЕРИРАНИ Марамчиња За Раце И Алатки, Тешки Марамчиња За Чистење Алатки, Марамчиња За Чистење Раце, Одмастување, Безводно Средство За Чистење Ра?
  • Неодамнешно

Проферирано-Т99001 ПРОФЕРИРАНИ Марамчиња За Раце И Алатки, Тешки Марамчиња За Чистење Алатки, Марамчиња За Чистење Раце, Одмастување,

DEN 320.96

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ТЕШКИ МАРАМЧИЊА ЗА АЛАТИ-Цврсти за маснотии и нечистотија, способни да ја пресечат нечистотијата и маснотиите за да ги остават вашите алатки сјајни и чисти! БЕЗВОДНО ЧИСТЕЊЕ-Безбедно за животната средина, безбедно на кожата, растворот за чистење вклучува Витамин Е, Алое, Ланолин и има свеж мирис на цитрус. ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ-Чувајте канистер во вашата гаража, во вашиот автомобил/камион или на работа. Не мора да користите алатки за да ги извалкате рацете!. ГОЛЕМИ МАРАМЧИЊА - има 82 индивидуални марамчиња 9 "х 12" кои се доволно големи за да ги исчистат најголемите раце и да ги обезмастат вашите најголеми рачни алатки. ЕКОНОМСКИ ПАМЕТНО-Секое бришење има двострана површина за чистење за да можете да добиете повеќе чисти за вашите пари. Двојна чистење површини текстура и не-гребење чистење површина. Влакненца слободен цврст марамчиња чистење без кинење.