Фехун Лустери, Тавански Вентилатори од 50 см Со Светла И Далечински Тивки 3 Брзини Вентилатор Предводени Затемнети Тавански Светла Со Тајмер За Спална Соба Дневна С?
  • Неодамнешно

Фехун Лустери, Тавански Вентилатори од 50 см Со Светла И Далечински Тивки 3 Брзини Вентилатор Предводени Затемнети Тавански Светла

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Прилагодлива Брзина На Ветерот : Таванот На Вентилаторот Го Прифаќа Дизајнот на Циркулацијата на Воздухот Опсегот На Брзина на Ветерот е Стабилен, Ефикасно Ја Намалува Отпорноста на Воздухот и Создава Мирен И Мек Природен Ветер. Три Опции За Брзина : Ниска/Средна/Висока. Апликација : Моќност На Вентилаторот : Мотор 20 W, Извор На Светлина : 52 W Напон : 110v-240 V. Големина : 50см, Лесен за Инсталирање и Чистење. Особено Погоден за Внатрешно Осветлување како Дневна Соба, Спална Соба, Кујна, Спална Соба, Детска Соба, Стан, Хотел И Така Натаму. Материјал : Вентилаторот Прифаќа Тело На Хардверска Ламба, Со Деликатна Текстура, Отпорни На Абење И Отпорни На Корозија, Издржливи Надградени И Задебелени Ножеви На Вентилаторот На Abs, Користејќи Аеродинамички Принципи, Имитација На Дизајн На Воздушна Фолија, Стабилно Снабдување со Воздух, Природно Удобно Искуство со Ветер. Лед Извор На Светлина : Светилката Има Три Светли Бои (Бело Светло 6000К, Топло Светло 3000К, НЕУТРАЛНО Светло 4500К), А Повеќефункционалниот Вентилатор Ги Контролира Светлината и Вентилаторот преку Далечинскиот Управувач. Вентилаторите И Светлата Се Независни Функции што Можат Да Се Користат Истовремено или Во Делови за Да Одговараат на Вашите Потреби за Живеење, Дом и Удобност.