Адамс WB04-Dt Вистинска Кожа Бричење Патување &засилувач; Доп Комплет: За Тоалети,Козметика, Рачно Изработени Практични И Подебели Од Другите Кеси, Чувајте Ги Сите Ваш?
  • Неодамнешно

Адамс WB04-Dt Вистинска Кожа Бричење Патување &засилувач; Доп Комплет: За Тоалети,Козметика, Рачно Изработени Практични И Подебели Од Другите

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

СПЕЦИФИКАЦИЈА НА ТОРБА : Димензија : 10"(Л)x5"(W)x6"(H) Патент : ПАТЕНТИ YKK за да се обезбеди квалитет и сигурност Пространа Внатрешни Работи и куфери. Пространа : со пространа внатрешност и прегради, оваа женска и машка тоалетна торба го одржува вашето бричење, лична хигиена т седат дома и сакаат да патуваат нели?Изненадете ги со торба, која ќе трае цел живот. Класичен подарок за 3-Годишнината, Божиќ, Валентин, Денот на Таткото и сите други прилики. ГАРАНЦИЈА и ПОДДРШКА-ние се осигураме дека секој клиент добива одлично искуство за купување СО Производи ОД КОЖА АДАМС. Ако најдете било каков проблем со производи, ве молиме да ги споделите со нас веднаш и ние ќе се врати во рок од 24 часа. Кожните Производи НА АДАМС ќе ја заменат торбата или додатоците на чантата доколку некој производ ОД Кожни Производи НА АДАМС се покаже како неисправен во однос на материјалот или изработката. Рачно изработените Кожни Производи ОД АДАМС се изработени од страст и љубов , дефинитивно ќе ве импресионираат по својот висок квалитет.