LXB Домашна Декорација Мултифункционална Решетка за Чевли Во Вратата За Промена На Чевли Столче Кабинет За Чевли Цврсто Дрво Едноставен Модерен Кабинет За Сала Мул?
  • Неодамнешно

LXB Домашна Декорација Мултифункционална Решетка за Чевли Во Вратата За Промена На Чевли Столче Кабинет За Чевли Цврсто Дрво Едноставен Модерен

DEN 3240.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

☞Одржување : Избегнувајте Директна Сончева СветлинаИзбришете Со Влажна Крпа Пред Употреба За Да Ја Отстраните Прашината од Површината и Избришете Ја Со Влажна Крпа Секој Втор Месец за Да Обезбедите Рамнотежа на Влага на Мебелот. Користи природен Бамбус Материјал, Античка, Аристократска Атмосфера, Со Шармот На Времето и Историските Бои, Повеќе Благороден Квалитет. Завршува Со Скриен Простор За Складирање, Подарок Сунѓер Рампа.Рачките Од Двете Страни се Дизајнирани Да Одговараат на Прстите и Да Се Движат Лесно и Убаво.Процесот На Повеќе Чекори На Аголот Е Полиран и Мазен, Памучен И Ленен Материјал и може Да се Отстрани и Исчисти. ☞Висококвалитетна Плоча : Избор На Петгодишен Алпски Бамбус, Здрав, Еколошки и Удобен. ☞Очекуваниот Датум на Испорака е 15 до 30 Дена. Производот Се Мери Рачно. Грешка од 1 до 2 см Е Нормална. ☞Одржување : Избегнувајте Директна Сончева Светлина.Избришете Со Влажна Крпа Пред Употреба За Да Ја Отстраните Прашината од Површината и Избришете Ја Со Влажна Крпа Секој Втор Месец за Да Обезбедите Рамнотежа на Влага на Мебелот. Користи природен Бамбус Материјал, Античка, Аристократска Атмосфера, Со Шармот На Времето и Историските Бои, Повеќе Благороден Квалитет. Завршува Со Скриен Простор За Складирање, Подарок Сунѓер Рампа.Рачките Од Двете Страни се Дизајнирани Да Одговараат на Прстите и Да Се Движат Лесно и Убаво.