Електричен Автоматски Отворач За Конзерви, Автоматско Отворање Тегли Со Еден Допир, Автоматско Отворање На Калај Со Мазен Раб За Артритис Поединци, Постари Лица, Р?
  • Неодамнешно

Електричен Автоматски Отворач За Конзерви, Автоматско Отворање Тегли Со Еден Допир, Автоматско Отворање На Калај Со Мазен Раб

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Автоматски Отворач За Конзерви : овој отворач за Тегли е изработен од висококвалитетни СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, издржлив и долг работен векПрави оброк подготовки кавга слободен. Заштедува многу напор и време. Работа Со Едно Копче : Напојување од 2 € bat батерии (не е вклучено), лесно за operate.It е толку корисна и мала што лесно ќе се вклопи во секоја фиока. Electricономски Дизајн : електричните отворачи за калај можат безбедно да ја исечат внатрешноста на капакот, така што капакот останува мазен, целосно запечатен раб, можете да заштедите недовршена конзервирана храна. Погодно За Употреба : само ставете го производот на врвот на конзервата, притиснете го копчето и конзервата ќе се отвори за неколку секунди. Вие дури и не мора да се држите за отворачот се врти околу автоматски. Исклучителен Подарок : овој мини електричен отворач за конзерви може да биде исклучителен подарок за секого (особено левак), но и идеален подарок за стари лица, лица со попреченост или артритис. Опис на производот / КАРАКТЕРИСТИКИ : 1.Совршен за секоја тешко отворена тегла или шише2.Само ставете го производот на врвот на конзервата, притиснете го копчето и конзервата ќе се отвори за неколку секунди.

Product Category:
Bottle Opener
Material:
ABS
Color:
White
Power mode:
2xAA battery (not included)
▶PACKAGE INCLUDING:
1 x Canned Electric Opener:
▶NOTE:
- Please refer to the measurement. Tiny measuring error is allowable in normal range.:
- There might be a little color difference due to the monitor, camera or other factors, please refer to the physical item.:
▶OUR SERVICE:
If you have any questions or concerns, please feel free to contact us and you will receive a response within 24 hours. :