Пластична Чаша За Супа Квадратна Тегла За Храна Сад За Ручек Запечатена Колба За Супа Запечатена Кригла Со Капак Тегла За Складирање Храна во Микробранова печка 350?
  • Неодамнешно

Пластична Чаша За Супа Квадратна Тегла За Храна Сад За Ручек Запечатена Колба За Супа Запечатена Кригла Со Капак Тегла За Складирање Храна

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Со капак, може да биде добро запечатена и да ја заштити храната од протекување Оваа тегла за повеќекратна употреба е погодна за пакување супа,појадок,ручек,вечера и ужина. Мултифункционален и разноврсен,може да складира различна храна,супа,каша,овошје и да избегне дамка помеѓу храната. Лесен и пренослив,лесен за чување и изведување,погоден за дома,канцеларија,училиште,пикник итн. Дизајнот на бравата може да спречи истекување и кршење. Описпластична Чаша За Супа Квадратна Тегла За Храна Сад За Ручек Запечатена Колба За Супа Запечатена Кригла Со Капак Микробранова Печка Тегла За Складирање Храна Карактеристики-Материјал : Пластика.- Големина : Прибл.7,8 х 7,8 х 10 см.Пакет Вклучувајќи 1 x Супа Чаша.