ЦТПЦ 10 парчиња Совети За Нокти Клипови Со Професионални Лажни Машинки За Нокти За Брзо Градење Поли Прст Гел За Нокти Јасни Пластични Форми За Продолжување На Прст?
  • Неодамнешно

ЦТПЦ 10 парчиња Совети За Нокти Клипови Со Професионални Лажни Машинки За Нокти За Брзо Градење Поли Прст Гел За Нокти Јасни

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Квалитетен Материјал-клипот за врвот на ноктите е изработен од квалитетна поливинил пластика, дизајнирана според вашите прсти, така што има доволно простор и нема да ви наштети на прстите;Акрилните машинки за нокти се изработени од метал и имаат силна пружина внатре за издржливостСите тие придонесуваат за брзо градење поли лажни нокти. Информации за големината-тој пластичниот клип за нокти е околу 3,6 х 2,9 х 1,7 см/ 1,38 х 1,14 х 0,67 инчи, а должината на машината за сечење нокти е околу 13,6 см/ 5,35 инчи;вистинската големина ќе ви овозможи удобно искуство со маникир. Практични Функции-овие клипови за врвови на ноктите можат да ви помогнат брзо да ги поправите лажните нокти, да ги прилагодите на вистинската должина и да ги направите лесни за употреба и повеќекратна употреба; лажниот тример за врвови на ноктите може да ви помогне брзо да исечете лажен шајка со различни големини и различни форми како што сакате. Количина На Пакување - ќе добиете 10 Парчиња Клип За Совети За Нокти И 1 еез Акрилен Лажен Машина за Сечење Нокти,доволно за да ги задоволите вашите различни потреби за маникир, погодни за употреба дома или на други места што ги сакате. Насмевка За Употреба - тој комбинира машинки за нокти за брзо градење со лажни машинки за нокти, мала големина, мала тежина и лесни за носење, па без разлика дали патувате за бизнис или задоволство, можете да го носите со себе и да ги разубавите ноктите во секое време и насекаде!.

Type:
Nail Tool Material