НОЛИТОЈ Облека закачалка 5 поставува мали додатоци за жица Мини здолништа што висат за мебел железо решетката спална соба, облечена облека облекување облеки облек?
  • Неодамнешно

НОЛИТОЈ Облека закачалка 5 поставува мали додатоци за жица Мини здолништа што висат за мебел железо решетката спална соба, облечена

DEN 161.44

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Железо Хангер за фустани за кукли- Тие се доволни за ефикасно да ги држат шорцевите и здолништата, кои не се лизгаат од грипирите. Закачалки за кукли- Тенок дизајн чувајте го вашиот плакар во ред и зголемете го вашиот простор за плакари. Помогнете да се организира и лесно да се најде соодветна надворешна облека за. Закачалки за кукли за кукли од 18 инчи- Секој стил на мала закачалка за кукли е многу уникатен, нашата закачалка за кукли е направен од железен материјал, што е мала тежина, мазна површина и не е лесна за. Закачалки за бебиња- можете да ги подобрите вашите деца способност да одржуваат простор уредни и чисти со помош на штандови за облека за кукли. Нашите закачалки за облека со кукли со клип се погодни за држење, носење и складирање, мали, така што нема да заземат премногу простор. Организатор на облека за кукли- Мини закачалки се исто така одлични алатки што можат да прикажат облека за кукли во плакарот или просторијата за мали куќи. Список на пакети 5 x закачалки 10 x клипови Карактеристики -Нашите закачалки за облека со кукли со клип се погодни за држење, носење и складирање, мали, така што нема да заземат премногу простор за кукли за кукли за кукли. -Намалите на малите закачалки со клипови можат да ви помогнат добро да организирате облека за кукли, погодно е да користите закачалки за кукли за облека.