Огледало за шминка На работната површина, Мало Двострано Рачно Огледало ЗА Суета HD Огледало За Суета Преклопливо Козметичко Огледало За Ротација Од 360 Степени Со Д?
  • Неодамнешно

Огледало за шминка На работната површина, Мало Двострано Рачно Огледало ЗА Суета HD Огледало За Суета Преклопливо Козметичко Огледало

DEN 112.16

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Двострано - - - огледалото за суета има тркалезни леќи со висока дефиниција од двете страни за да ви помогне јасно да ги видите деталите за лицето Погоден за лепење лажни трепки, средување на веѓите и отстранување на црни точки на лицето. Рачна и Работна Површина - - - дното на преносливото огледало за суета има држач од нерѓосувачки челик, кој може да се преклопи, закачи, држи и слободно да стои, што е погодно за употреба. Ротирачки - - - 360 степен слободна ротација може да ви помогне да видите повеќе детали, овозможувајќи ви лесно да го ротирате ова огледало за суета на секоја страна, за да можете да го изберете најдобриот агол или позиција. Висококвалитетно Огледало - - - рамката на огледалото на сребрената суета е завиткана со алуминиумска плоча, работ е масна, нема да ги изгреба рацете, полн со убавина. Лесно за носење - - - извонредното и компактно огледало може да се сфати со едната рака, а може да се носи со вас во џеб, што е погодно за да ги проверите деталите за шминката во секое време.

Item Type:
2 Sided Vanity Mirror
Material:
Stainless Steel, Aluminum, Glass
Product Color:
Silver
Mirror Surface Size:
Approx.75mm width
Package List:
1 x 2 Sided Vanity Mirror :