HRAYLTOP 3 Ниво Жица Виси Овошје Кошница, Тешки Кујна Зеленчук Кошница За Складирање/Организатор со 1 Метал Кука и 1 Синџир, Синџир Виси Сад За Складирање/Носителот, Зашт?
  • Неодамнешно

HRAYLTOP 3 Ниво Жица Виси Овошје Кошница, Тешки Кујна Зеленчук Кошница За Складирање/Организатор со 1 Метал Кука и 1 Синџир, Синџир

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјал : 100% метал, отпорен на ' рѓа по специјална површинска обработка и лесен за чистење Елегантен Дизајн : изгледа како уметничко дело, правејќи ја вашата кујна поубава и уредна, имајќи повеќе простор да правите други работи на работната површина на кујната. Лесен За Употреба : Јасно прикажете го овошјето во корпата, дозволувајќи протокот на воздух да ги одржува овошјето и зеленчукот свежи, како и да ја исцеди водата. Заштеда На простор : Цврстата конструкција може да собере многу зеленчук и овошје, заштедувајќи простор во кујната и ставете ги растенијата што висат на балконот, користете го ова во бања за да држите крпи за раце и крпи за перење. Лесно Склопување : Лесно за оковани или поделени за трите корпи, нема потребни алатки за склопување на корпата(Бесплатен Бонус-Вклучена е Една цврста метална кука и задебелен продолжувач на ланецот).