Белкин жичен тастатура за тастатура за Apple iPad - Таблет штанд за Apple iPad, iPad Pro, iPad Mini & iPad Air модели W/ Port Moilning Port - додатоци за iPad - жичен тастатура ipad stand w/ keycaps со целосна го?
  • Неодамнешно

Белкин жичен тастатура за тастатура за Apple iPad - Таблет штанд за Apple iPad, iPad Pro, iPad Mini & iPad Air модели W/ Port Moilning Port - додатоци

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Приклучете и играјте : Користејќи го вградениот кабел за молња, едноставно поврзете ги вашите i Pad, i Pad Mini, i Pad Pro или i Pad Air на тастатурата со интегриран штанд за i Pad и започнете да пишувате Не е потребен софтвер (не е компатибилен со i Pads со USB-C порти). Копчиња за целосна големина : Оваа трајна, лесна и ергономска тастатура за i Pad има целосна големина, добро распоредени клучеви за удобно пишување. Интегрираниот штанд со таблети : Вградениот штанд на i Pad безбедно го држи вашиот i Pad во ориентација на пејзаж. Исто така, ја поддржува вашата таблета со јаболка со или без случај. Не се потребни батерии : Никогаш не грижете се за истекување на моќ. Овој жичен штанд на тастатурата се поврзува со индивидуална i Pad преку безбедна врска и не бара батерии или полнење. Одобрено за стандардизирано тестирање : Поврзување директно со вашиот i Pad користејќи вграден молња кабел, оваа жична тастатура е во согласност со тестирањето SBAC и PARCC. Со држачот за тастатура на Belkin Wired за Apple i Pad, ќе пишувате побрзо и удобно од кога било. Неговата едноставност на приклучокот и играта и вградената ергономска таблета стојат безбедно држете го вашиот i Pad со или без случај. Користејќи го вградениот кабел за молња, можете лесно да го поврзете кој било i Pad со молња конектор (i Pad, i Pad Pro, i Pad Air, i Pad Mini) и да започнете да пишувате во секунди. Не е потребен софтвер за да започне со користење на оваа тастатура. Вградениот штанд и тастатурата со целосна големина прават неверојатно удобно, точно искуство за пишување за i Pad. Тенок дизајн е направен специјално за училницата и е совршен додаток на вашите училишни материјали. Wired Connection е SBAC и PARCC во согласност, со што оваа тастатура е одобрена за употреба во стандардизирано тестирање.