Комплет За Далечинско Централно Заклучување на автомобилот, Систем За Влез Без Клуч За Заклучување На Вратата НА Автомобилот ТОТМОКС, 2 Далечински Управувачи Унив?
  • Неодамнешно

Комплет За Далечинско Централно Заклучување на автомобилот, Систем За Влез Без Клуч За Заклучување На Вратата НА Автомобилот ТОТМОКС,

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?висококвалитетен комплет за систем за влез без клуч, погоден за сите видови возила 12 V ?Далечински заклучете го и отклучете го автомобилот, работете поедноставно со вашиот автомобил. ?Далечинско ослободување на багажникот, лесно отворете го багажникот кога држите нешто во рака. ?Информирајте ја локацијата на автомобилот со трепкачки навестување, помогнете да го пронајдете вашиот автомобил брзо на преполни паркинзи. ?Една година гаранција. Сите проблеми контактирајте не прво, ако имате било каков проблем пред-продажба или по-продажба,контактирајте со нас и ние ќе ви одговориме во прв пат. Карактеристики : 1.Заклучување на вратата (притиснете го копчето "заклучување" еднаш) 2.Отклучување на вратата (притиснете го копчето" отклучи " еднаш) 3.код за учење (Лесен за поставување) 4.Прозорец Што Се Крева (потребен е мотор За возење на багажникот на вашиот автомобил) 5.