LED знак за трепки за бизнис, супер светла за проширување на трепките за екранот за екранот за екранот за екранот за убавина за деловни продавници за деловни продавн?
  • Неодамнешно

LED знак за трепки за бизнис, супер светла за проширување на трепките за екранот за екранот за екранот за екранот за убавина за деловни

DEN 1032.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Фаќање на окото, изработено од високо квалитетни LED мониста, овој LED знак за трепки за бизнис е супер светла, за да привлечете многу минувачи по внимание! Надминете ги другите универзални знаци; Режими на тројна светлина. Овој знак за продолжување на трепките има режими на тројно светло : стабилно, трепкање и трчање. Префрлете се помеѓу три режими на работа, за да ги надминете различни потреби од ден и ноќ;. ЛЕСЕН ЗА КОРИСТЕЊЕ. Доаѓа со не'рѓосувачки висечки ланец, едноставно вклучете го и вклучете го прекинувачот, веднаш осветлете го прозорецот на продавницата со вашиот нов, блескав знак. Само во затворен употреба. Направено од високо квалитетен материјал, овој LED отворен знак може да се користи со години. Малата големина и лесната тежина го прават лесно да се обеси насекаде;. ЗА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА. Во споредба со традиционалните светла на виножитото, таа е заштеда на енергија (моќта е 6-12 W).