Офир 15 парчиња чистење на комплет за чистење на воздушни четкички за чистење Алатки за чистење на тенџере со држач, барел за четки за чистење, игла за чистење, пинце?
  • Неодамнешно

Офир 15 парчиња чистење на комплет за чистење на воздушни четкички за чистење Алатки за чистење на тенџере со држач, барел за четки за чистење,

DEN 287.36

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Зачинување тенџере : Се користи за чистење на преостанатите бои (боја) во воздушна четка; да се користи како држач за воздушна четка Четка за чистење : Со 5 различни опции за големини за чистење на секој дел од воздушната четка. Чистење на барел : Со 5 различни опции за димензии за чистење на секој дел од воздушната четка. Игла за чистење : Лесно е да се исчисти млазницата на воздушната четка. Тинцери : Лесно е да се земат малите делови од воздушната четка. Опис : Потрак за чистење : Се користи за чистење на преостанатите бои (боја) во воздушна четка; да се користи како држач за воздушна четка. Четка за чистење : Со 5 различни опции за големини за чистење на секој дел од воздушната четка. Чистење на барел : Со 5 различни опции за димензии за чистење на секој дел од воздушната четка. Игла за чистење : Лесно е да се исчисти млазницата на воздушната четка.