Тојандона Детски Играчки Детски Играчки Детски Спортски Играчки Брза Прашка Игра Игра Смешна Дрвена Хокеј Игра Десктоп Хокеј Игра На Табла Родител-Дете Интеракти?
  • Неодамнешно

Тојандона Детски Играчки Детски Играчки Детски Спортски Играчки Брза Прашка Игра Игра Смешна Дрвена Хокеј Игра Десктоп Хокеј Игра На Табла Родител-Дете

DEN 1116.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Тие не се лесни за оштетување, и нема потреба да се грижите за скршениот мал предмет ќе им наштети на вашите деца Секој објект е внимателно полиран со рака за да се осигура дека површината е мазна. Едукативни играчки за развој на детската интелигенција, а исто така ќе имаат среќно детство. Фина изработка со атрактивен изглед. Изработен е од природно цврсто дрво, кое е тешко во текстура, силно во отпорност на удар и не е лесно да се деформира и пукне, така што не се грижите дали градежните блокови ќе се судрат. Може да ја промовира способноста за размислување на децата, едноставна и практична за развој на свеста за правилата. Тие не се лесни за оштетување, и нема потреба да се грижите за скршениот мал предмет ќе им наштети на вашите деца. Секој објект е внимателно полиран со рака за да се осигура дека површината е мазна. Едукативни играчки за развој на детската интелигенција, а исто така ќе имаат среќно детство.