Жица Стриптизета Машина и Кабел Нож 50мм Рака Алатка, Без Напор Сече И Лента Жици Со Леснотија, Идеална Алатка за Електричари и САМОДОВЕРБА Ентузијасти.
  • Неодамнешно

Жица Стриптизета Машина и Кабел Нож 50мм Рака Алатка, Без Напор Сече И Лента Жици Со Леснотија, Идеална Алатка за Електричари

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Ефикасно Сечење Кабел] Нашиот спојувач на кабли има засечено сечило што лесно го пресекува и го соголува кабелот и изолациониот слој, правејќи ја вашата работа побрза и поефикасна [Чисто Соголување] со нашиот спојувач на кабли, можете да постигнете уредно сечење и чисто соголување, што ќе донесе поголема погодност за последователното спојување и поврзување. [Разноврсна Алатка] Нашиот спојувач на кабли е совршен за широк спектар на апликации во различни области, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на продавници, домови и услуги. [Висококвалитетни Материјали] Нашиот спојувач на кабли е изработен од висококвалитетни СТОМАЧНИ МУСКУЛИ и материјали од нерѓосувачки челик, обезбедувајќи издржливост и нелизгачка ergономска рачка. [Пренослив Дизајн] Нашиот спојувач на кабли е лесен и компактен, што го олеснува складирањето и носењето со вас за секојдневна работа.

Item Type:
Cable Splicing Knife
Material:
ABS, stainless steel.
Stripping Range:
Approx. 50mm / 1.97in
Package List:
1 x Cable Splicing Knife
Note:
Pay attention to the correct operation.