Нолимит 12 Јамки Јога Ремени За Истегнување И Физикална Терапија-Додатоци Опрема За Истегнување Со Нееластична Флексибилност, Тетива Рашири Ремен, Јога Бенд И Вежб?
  • Неодамнешно

Нолимит 12 Јамки Јога Ремени За Истегнување И Физикална Терапија-Додатоци Опрема За Истегнување Со Нееластична Флексибилност, Тетива

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ДВОЕН и ДОЛГОТРАЕН : Нашиот нолимит ремен за истегнување со петелки е изработен од висококвалитетен, долготраен НАЈЛОН од ткаенина што нема да искине или скрши Нашите ленти за истегнување за вежбање се направени да траат долго благодарение на засиленото шиење. Овој ремен за истегнување има 12 независни јамки за истегнување и е долг 8 стапки за 1,5 инчи широк. Додека истегнувањето на ултра-меката подлога од неопренови на рачките обезбедува максимална удобност. ЛЕСЕН за УПОТРЕБА : овој ремен за јога има 12 независни јамки, што го олеснува прилагодувањето на нивото на тежина на вашето истегнување, од нежни до потешки пози, што го прави удобен и лесен за употреба. И почетниците и искусните јоги го ценат одличниот стисок на овој производ. МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН : нашите ремени за вежбање може да се користат за постоперативно закрепнување и опрема За физикална терапија Заедно со помагала за опоравување за операција на коленото и замена на колкот. Можете да ја однесете вашата физикална терапија на следното ниво со спарување на ременот за јога за физикална терапија со друга опрема за јога и Пилатес И опрема За вежбање Пополнети како појас за продолжување на тетивата исто така, нашите олабавени трепки понекогаш може да се најдат во експресивната танцова практика. КОРИСНО за ФИТНЕС : можете да постигнете подлабоки и поефикасни истегнувања со нашиот ремен за истегнување специфичен за вежбање. За да избегнете повреди за време на тренингот, користете ја оваа лента за подигнување на ременот за нозе за да ги загреете мускулите и зглобовите. Бројни спортски тренери за носилки за нозе, длабоко истегнување, мускулна релаксација и контракција ги препорачуваат овие јамки за фитнес опрема. СЕ ШТО ВИ ТРЕБА СЕ СМЕТА : ги зедовме предвид сите ваши барања, вклучително и перење, цврсто плетење, пријателство кон кожата и користење еколошка боја. Со НОЛИМИТОТ, ременот за истегнување со флексибилен ремен и ременот за носилки за нозе навистина може да се истегнете!. 12 Јамки Јога Ремени-Крајно Решение За Ефективни Истегнувања : Воведување На 12 Јамки Јога Ремени-крајно решение што ќе ви помогне да постигнете подлабоки и поефикасни истегнувања, без разлика дали сте искусен јоги или штотуку започнувате на вашето фитнес патување.