Комплет Совети За нокти, 500 ПАРЧИЊА Акрилен Лажен Шајка Со Големина 12 Со 15мл/0,5 Фл Оз 4-ВО-1 Лепак за Нокти, МИНИ ЛЕД Ламба За Нокти, Машинка За Нокти, Комплет За Датотек?
  • Неодамнешно

Комплет Совети За нокти, 500 ПАРЧИЊА Акрилен Лажен Шајка Со Големина 12 Со 15мл/0,5 Фл Оз 4-ВО-1 Лепак за Нокти, МИНИ ЛЕД Ламба За Нокти, Машинка

DEN 239.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Комплет за Нокти За Почетници Со сѐ} советите за нокти и комплетот за нокти со гел вклучуваат 500 парчиња ЦЕЛОСЕН капак стомачни мускули јасен продолжен врв на ноктите, 1 шише од 15мл 4 во 1 мултифункционален лепак и МИНИ 16В УВ ЛЕД Ламба за Нокти, машинка за нокти и датотека за нокти Се што ви треба за убава уметност за нокти. Тоа е многу алатка и комплетен комплет за продолжување на ноктите. Одличен подарок за почетник кој сака САМОСТОЈНИ нокти. ●500 Парчиња Акрилни Меки Гел Парчиња Нокти ● големата матирана површина на крајот на ноктот го прави лепилото повеќе лепливо и со помала веројатност да се откине. Вештачки совети за нокти се достапни во 12 различни големини, нумерирани од 0-11, така што сигурно ќе има големина што одговара на вашиот кревет за нокти. ● 4 ВО 1 ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ ЛЕПАК ● овој повеќенаменски лепак за нокти може да се користи не само како лепило за врвот на ноктите, туку и како основен лепак, лизгање, декорација на налепници и има одлична адхезија за да се осигура дека врвот на ноктите нема да се движи и нема лесно да се олупи, одржувајќи го дизајнот на ноктите на површината на ноктите 3-4 недели со атрактивни резултати.