Кошница СО ХЕМОТОН Basан Ткаена Корпа За Јајца Мала Корпа Со Капак Дрвена Корпа За Овошје Фарма Гроздобер Корпа За Складирање За Организирање Чоколадни Бонбони, Јај?
  • Неодамнешно

Кошница СО ХЕМОТОН Basан Ткаена Корпа За Јајца Мала Корпа Со Капак Дрвена Корпа За Овошје Фарма Гроздобер Корпа За Складирање За Организирање

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Вуд Контејнерот за складирање на кујната е изработен од висококвалитетни материјали, безбеден и издржлив, со одлична текстура. Малата корпа со овошје со изработка на ткаење, работен век, не е лесна за деформација или. Оваа мала корпа со капак е лесна и , дизајн за повеќекратна употреба, исушете ја и подгответе ја за следната употреба. Ткаената корпа за складирање е погодна за дома, пекарница, продавница за колачи, продавница за храна, канцеларија, трговски центар итн. Голем капацитет, добри перформанси за складирање, плетена корпа со капак е убава корпа за складирање за дома. Опис ткаени корпи за складирање се едноставни. Изработени од природни и безбедни материјали.Ткаени дизајни природен и свеж на вашиот дом декор.Едноставен дизајн, прекрасни визуелни ефекти, ви носат добро расположение.Може да се користи за секоја пригода, како што се забави, банкети, излети итн.Едноставен и елегантен дизајн, убава корпа со јајца, прекрасна декорација на домот.