Cinidy 8 компјутери Професионални четки за шминка Постави премиум синтетичка козметичка алатка сочинуваат четки за четки за четка за четки за четки за четки за четки ?
  • Неодамнешно

Cinidy 8 компјутери Професионални четки за шминка Постави премиум синтетичка козметичка алатка сочинуваат четки за четки за четка

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Professional 8 PCS Makeup Brushes Set】This set have a great variety of options : contour,eyeshadow,foundation makeup brushes Makeup brushes kit which includes all the basics you need for daily applications (streak-free application of powder,cream, течна козметика. Должината на овие четки за шминка е помеѓу 10 см-16см. 【Премиум синтетички свилени влакна】 усвојува високо квалитетна најлонска коса која обезбедува одлична способност да држи прав, мека и пријатна за вашата кожа. Можете да се мешате непречено користејќи ги овие четки за шминка. Тие се водоотпорни и не-пролевање, па добро држете се за време на чистењето. Set Сет за четки за шминка во стилот на вода во вода】 Неправилниот дизајн на бранот на рачката под светлината е полн со прекрасен изглед со сонувачка боја за рендерирање. Издржлива рачка за алуминиум удобен зафат на нив. 【Единствени производители на почеток на комплети за подароци】 Со фасцинантен изглед, овие четки за шминка за жени и девојчиња можат да предизвикаат големо изненадување. Совршено чиос како шик подарок за уметници за шминка и loversубители на шминка, дури и почетници за шминка. Можете ли да замислите како се чувствува вашата девојка, сестра, ќерка кога ќе ја отворат кутијата за подароци и ќе го видат овој пенлив подарок?.