Системи за вентилатори 4 '' x 4 '' инчен пакет од 2 сив воздушен отвор за препуштање метална мрежа за враќање на воздухот со вграден екранот за стражари на штетници HVAC в?
  • Неодамнешно

Системи за вентилатори 4 '' x 4 '' инчен пакет од 2 сив воздушен отвор за препуштање метална мрежа за враќање на воздухот со вграден

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Надворешни димензии - 3,93 x 3,93 инчи; Димензии помеѓу дупките за завртки - 3,4 x 3,3 инчи Доаѓа со вграден во траен екран за заштита. Користено и за затворено и на отворено. Лесно за инсталирање на капачето за отворање на свеж воздух - капакот на скара. Не се вклучени завртки. Огромен дизајн за подобар изглед и подобар проток на воздух. Помага да се задржат ветерот, дождот и снегот да не влегуваат во отворено за отворено. Сликарните метални компоненти содржат УВ стабилизатор за да се намали избледењето поради изложеност на сончева светлина. Издржлив материјал : Направено од висококвалитетен метал и е без 'рѓа. Совршено се вклопува со други производи за впуштање HVAC. Надворешни димензии - 3,93 x 3,93 инчи; Димензии помеѓу дупките за завртки - 3,4 x 3,3 инчи. Доаѓа со вграден во траен екран за заштита. Користено и за затворено и на отворено. Лесно за инсталирање на капачето за отворање на свеж воздух - капакот на скара. Не се вклучени завртки. Огромен дизајн за подобар изглед и подобар проток на воздух. Помага да се задржат ветерот, дождот и снегот да не влегуваат во отворено за отворено. Сликарните метални компоненти содржат УВ стабилизатор за да се намали избледењето поради изложеност на сончева светлина. Издржлив материјал : Направено од висококвалитетен метал и е без 'рѓа.